Hibaüzenet

Notice: Undefined offset: 1 counter_get_browser() függvényben (/home/keletifr/public_html/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc 70 sor).

Archívum

kedd, 2017, augusztus 8

A Nemzeti Hang után újabb harcos zenekar a T-Boyban

2017-04-16
12

 

Újabb harcos, ám a Nemzeti Hang-nál valamivel „idősebb” zenekar invitálta egy kis fejrázásra a környék rockrajongóit április 15-én a sátoraljaújhelyi T-boyba. A koncert a Cseh Tamás Program jóvoltából valósult meg.

A kisvárdai gyökerekkel rendelkező (korábbi Várda Blues Band-ből alakult) Keleti Front nevű zenekar 2002-ben indult rendkívül sikeres és változatos útjára. A tagok – némi túlzással élve – percenként változnak, de ettől csak még színesebb a csapat arculata, sikerüknek pedig kimondottan kedvez az állandó vérfrissítés, hiszen munkásságukat több tematikus magazin is dicséri. Az együttesnek több közös fellépése volt a P.Box, TRB, Beatrice, Edda, Republic zenekarokkal, hétvégén pedig a sátoraljaújhelyi közönséget szórakoztatták főleg saját szerzeményeikkel, de repertoárjukban az előbbi zenekarok által kiadott dalok egy-egy feldolgozása is megtalálható.

A zenekar neve igazán beszédes:  székhelyük az ország keleti részében van, ahol a mindennapi megélhetésért kemény harcot kell folytatni.

http://www.abaujihirek.hu/2017/04/16/nemzeti-hang-utan-ujabb-harcos-zene...

Archiv cikk:
vasárnap, 2012, április 1

Kelet Magyarország (kelet.hu)

Archiv cikk:
Várdán ünnepel a Keleti Front
szerda, 2011, augusztus 17

Kelet Magyarország (kelet.hu)

Archiv cikk:
Első alkalommal lesz krumplifesztivál Dögén
kedd, 2009, január 6

Kelet Magyarország

Archiv cikk:
szerda, 2008, december 24

Kelet Magyarország

Archiv cikk:
csütörtök, 2008, június 5

RockStaiton:

Kritika a másodddik lemezről a  http://rockstation.blog.hu/2008/06/05/keleti_front_almatlanul linken olvasható

 

Archiv cikk:

Oldalak